Cocoon za novorojenčke - Ali je potrebno? Ocene zdravnikov in mame

V pričakovanju čudeža se mladi starši trudijo, da se čim bolj seznanijo z vsem, kar je potrebno za popoln razvoj, zdravje in udobje otroka. Med takšnimi izdelki je bil nesporni vodja in »mora imeti« naš čas anatomski kokon za novorojenčke, ki so ga uporabljali od rojstva do 4-6 mesecev. Pomaga pri preprečevanju nekaterih možnih zdravstvenih težav otroka (regurgitacija, kolike, nespečnost, tesnoba) in odpravlja verjetnost mnogih bolezni (plagiocefalija, splošna razvojna zakasnitev, manifestacije disfunkcije možganov, "ploska lobanja"). Poleg tega bo takšno ergonomsko ležišče za novorojenčke otroku zagotovilo popolno, zdravo spanje in udobno psiho-čustveno prilagajanje na zunanji svet. Eden izmed najboljših "kokonskih gnezda", ki izpolnjuje vse zahteve in priporočila neonatologov, kineziterapevtov, psihologov in osteopatov, velja za udobno žimnico "Zevushka" za dojenčke.

Vsebina:

Kako kupiti kokon za novorojenčke po nizki ceni

Posebej za bralce tega članka smo pripravili promocijsko kodo. Samo pokličite upravitelja spletne strani http://kokon-dlya-novorozhdennih.ru promo kodo "KOKON1000" in dobite popust v višini 1000 rubljev za kokonsko zehanje

Kaj je kokon za otroke?

Pravilen telesni in čustveni razvoj otroka - najpomembnejša želja vsakega para. Zato vsak mladi starši razmišljajo o tem, kako pomagati svojemu otroku, da postane zdrav. V prvih šestih mesecih svojega življenja lahko otroci, ki spijo na ploski in gosto površini ležišča, čutijo občutek tesnobe, strahu, padca v praznino in drugih manifestacij psihološkega neugodja. Dejstvo je, da je bil otrok v maternici v vodnem prostoru in je bil najbolj zaščiten. Po rojstvu je prišel v drastično spremenjeno letalsko okolje, ki ga še ni razumel. To lahko povzroči veliko čustveno nemirnost za vašega otroka. Poleg tega je zelo pomembna poza, v kateri bo novorojenček počival prvih šest mesecev svojega življenja. Od tega bo odvisno ne samo njegovo udobje, temveč tudi pravilen prehod vseh faz fizičnega razvoja v prihodnosti. Anatomski zapredki so narejeni prav za to, da otroku pomagajo, da postane zdrav in močan na veselje mame in očeta.

Pomembno je! Ergonomske vzmetnice so namenjene dojenčkom od rojstva do 5 mesecev. Njihova uporaba je mogoča tako v budnem obdobju otroka kot tudi med spanjem.

Otroci ne morejo spremeniti položaja glave in telesa, kar lahko sčasoma pripelje do tveganja za zamudo v splošnem razvoju, manifestacije asimetrične možganske aktivnosti (kot posledica zaznavanja informacij samo na eni strani) ukrivljenost kostnega tkiva (plagiocefalija). V prvih šestih mesecih življenja nerazvitost srčnega ventila pospešuje gastroezofagealni refluks, kar lahko privede do kroničnih zapletov dihalne narave, vnetja srednjega ušesa. Vendar pa lahko položaj, v katerem je otrok v maternici, v tako imenovanem položaju zarodka, prepreči nekatere možne zdravstvene težave (regurgitacijo, kolike, nespečnost, tesnobo) in odpravi verjetnost za razvoj številnih bolezni. To je položaj, ki ga zagotavljajo ergonomske vzmetnice in je naraven za dojenčke od rojstva do 4-6 mesecev.

Zgodovina zapredkov za novorojenčka

Že več let, otroci, rojeni pred določenim časom, so bili zdravstveni delavci nameščeni v posebej ustvarjene "kokone". Namenjeni so nadaljevanju polnega fiziološkega in psiho-emocionalnega razvoja novorojenčkov, kar ustvarja udoben občutek udobja in varnosti, ki ga je otrok doživel v maternici. Ampak, v tistem času, ni bilo polnopravno napravo, kot je ergonomsko žimnico "Zevushka", ki bi se lahko enostavno premakne, pritrdi in uporablja v vsakem prostoru. Ročno izdelana gnezda so bila daleč od popolnega. Zdravstveno stanje otroka je torej popolnoma odvisno od izkušenj in usposobljenosti zdravstvenega osebja.

Pomembno je! Konji gnezda imajo posebej oblikovano gostoto polnila, kar omogoča gladko prehodno obdobje prilagoditve v novem okolju.

Sodobni žepni žepi, kot je »Yaw«, so rezultat dolgoletnega dela in raziskav vodilnih medicinskih in znanstvenih delavcev na različnih področjih medicine. Prvi, ki je sprožil vprašanje težav nedonošenčkov, je bil profesor Grenier iz Bayone. Zahvaljujoč njegovim pobudam so najboljši strokovnjaki osteopatov, neonatologov, perinatalnih psihologov in kineziterapevtov skupaj razvili inovativno napravo za dojenčke. Začetni namen anatomskih zapredkov je bila potreba po preprečevanju morebitnih zapletov in bolezni, ki se pojavijo pri novorojenčkih zaradi prezgodnjega ali težkega dela. Praktična učinkovitost rezultatov opazovanj in raziskav je presegla vsa pričakovanja zdravstvenih delavcev. Zdaj je uporaba tega razvoja priporočljiva za vse dojenčke od rojstva do 4-6 mesecev.

Prednosti uporabe ergonomskih vzmetnic

Vsak mladi par, ki pričakuje rojstvo otroka, razmišlja o svojem zdravju, razvoju in čustvenem udobju. Da bi otroku zagotovili ustrezno nego, kupimo veliko stvari in naprav. Ena od teh naprav je zašiljena blazina "Yawn", v kateri boste imeli nekaj prednosti. Razmislite o nekaterih:

  • Prispeva k nemotenemu psiho-emocionalnemu prilagajanju novorojenčka na neznano okolje.
  • Zmanjšuje mišični tonus.
  • Varnost je nadzorovana s posebej oblikovanim mehkim trakom, ki zagotavlja zaščito pred izgubo.
  • Zahvaljujoč inovativni strukturi vzmetnice, verjetnosti kolike, regurgitacije, strahu, nespečnosti, občutka anksioznosti ali strahu, se popolnoma zmanjša ali odpravi.
  • Preprečuje razvoj plagiocefalije.
  • Otroku omogoča, da aktivno ukrepa - da se dotakne različnih delov telesa, da prinese ročaje na obraz.
  • Normalizira spanje, povečuje njegovo trajanje in kakovost.
  • Glede na rezultate dolgoletnih raziskav je bilo ugotovljeno, da so vitalni znaki otrok, ki spijo in so budni v takšnem izdelku, popolni.
  • Primerno je, da hranite, prenašate in uspavate otroka.
  • Zagotavlja prijetno in prijetno vzdušje za otroka skozi ves dan in noč.
  • Spodbuja skladen fizični razvoj.
  • Pozitiven učinek na motorične sposobnosti, koordinacijo in organe zaznavanja informacij.

Otrok je pogosto dobro razpoložen, redko joka in uživa v komunikaciji.

Kako uporabljati anatomsko vzmetnico za otroke

Prva stvar, ki jo je treba storiti, je, da otroka pravilno položite na žimnico. Če želite to narediti, najprej odstranite dodatno blazino in postavite otroka na hrbet, tako da je njegova glava blizu zgornje tanke točke naprave. Izbočina mora biti nameščena neposredno pod rit otroka, da se omeji zdrs. V tem položaju bodo otrokove noge rahlo dvignjene in se ne bo mogel odmakniti od robov ležišča. Nato na napravo položite dodatno blazino in postavite novorojenčka v enak položaj. Zavarujte položaj drobtin z elastičnim trakom.

Pomembno je! Proizvajalec priporoča uporabo le posebej oblikovanega spodnjega perila za montažo.

Kaj storiti s trakom?

Material, iz katerega je izdelan jermen, je zelo mehak in elastičen. Zato popolnoma ujame položaj otroka, ne da bi ga omejeval. Če želite uporabiti ta trak, ga obrišite okoli izdelka, tako da bo zadrževalni del odprt za vas. Povežite trak na žimnico z ježkom, nato pa otroka postavite v pravilen položaj in ga pritrdite.

Pomembno je! Pri nameščanju izdelka v jaslice se prepričajte, da je višina pregrad vsaj 25 centimetrov nad ležiščem.

Cocoon Basket

Ročno izdelana naravna košarica vrbe je zelo priročen, zanesljiv in praktičen pripomoček za mlade matere in očete. Ta košara bo otroku zagotovila dodatno stabilnost in udobje. Z otrokom je zelo enostavno nositi anatomsko kokon: v apartmaju, na ulici, ob obisku, na naravi in ​​na katerem koli drugem kraju. Zahvaljujoč košarici iz naravnega lesa, se ergonomsko ležišče ne bo umazalo in bo dolgo ohranilo svoj prvotni videz. Poleg tega se vrba že dolgo šteje za močnega naravnega talisma za otroke. Odganja slabe sanje, lajša stresa in psihološkega stresa ter daje ustvarjalno darilo.

Primerjava Cocoon "Yaw" in "Cocoonababy" iz Rdečega gradu

Še en svetel predstavnik visokokakovostnih kokonov-vzmetnic - "Kokonbaby" iz francoskega podjetja Red Castle. Primerjajmo ga z domačo "Yawn".

Prva stvar, ki pritegne vaše oči, je velika razlika v ceni. "Cocoonababy" je 2-2,5-krat dražji od domače kokone, vendar so po velikosti skoraj enaki, razlika 2 centimetra ni čutiti.

V "Zevushki" v kompletu je dodatna blazina. Francosko "gnezdo" se ne more pohvaliti. Po teži, "Kokonbaby" je lažje kot domači kolega.

"Yawn" je izdelan iz kakovostne in varne poliuretanske pene, "Cocoonababy" iz Rdečega gradu pa je izdelan iz blagovne znamke Fleur de Coton bombaž, po videzu spominja na penasto gumo.

Inovativni razvoj medicinskih strokovnjakov je postal prototip anatomskih kokonov francoskega Rdečega gradu in kokonov Fabrike Cocoon.

Pregleduje pediatre o kokonu za novorojenčka

1) “Kokoni resnično pomagajo otroku in njegovi materi. Posebna oblika žimnic znatno zmanjša verjetnost kolike in drugih neprijetnih fizioloških lastnosti dojenčkov. Iz lastnih izkušenj in opazovanj lahko rečem, da otroci v anatomskih zapahih spijo dlje in močneje, kar daje mami čas za počitek. "

Gennady Petrukhin, pediater (Kaluga)

2) »Prototipi kokonov se že dolgo uporabljajo v porodniških oddelkih, da se zmanjša verjetnost za nastanek različnih patologij, zapletov in bolezni pri nedonošenčkih. Danes je ergonomsko ležišče na voljo za vsako družino. Priporočam, da mladičem, katerih otroci trpijo zaradi nemirnega spanca in kolike, uporabite kokonu "Zevushka". Ta izdelek bo popolnoma rešil njihove težave. «

Zotova Anna Y., pediater (Moskva)

3) »V svoji praksi je večkrat svetovala mladim staršem, da uporabljajo kokone. Po mojih opazovanjih so vsi otroci, ki so v kokonu dolgo časa, mirnejši in bolj družabni, zlahka stopijo v stik. Poleg tega te žimnice pomagajo preprečiti pojavljanje gastroezofagealnega refluksa.

Arkhipova Elena Olegovna, pediater (St. Petersburg)

4) »Nujno priporočam uporabo žepkov za žimnice vsem mojim oddelkom, ki so bili rojeni prej, kot bi morali biti. To pomaga preprečevati tveganje za številne patologije, zaplete in prispeva k pozitivni dinamiki razvoja nedonošenčkov.

Nikolaeva Irina Vyacheslavovna, pediater (Yaroslavl)

5) “Zelo pogosto me mladi starši sprašujejo, če je smiselno kupiti anatomsko kokon. Odgovorim, seveda, da! Ta stvar za večino mame in očete je samo resnična rešitev. Nespane noči, zaskrbljen spanec, kolike - več kot 80% otrok trpi zaradi teh težav. Ergonomska vzmetnica pomaga otroku, da se prilagodi okolju, tako psiho-čustvenemu kot fizičnemu. Takšni otroci spijo bolje in se bolje razvijajo od drugih. «

Menshova Olga Pavlovna, pediater (Moskva)

Coco Mom Reviews

1) “Uporabili so kokon 4,5 meseca z drugim otrokom. Vesela sem, da sem izvedela za obstoj takšne naprave! Nikoli niso bile neprespane noči, kolike in tesnoba pri otroku. In imam nekaj za primerjavo, dekret s prvim otrokom je bil zelo težak. Kakovost materialov in izdelave je vrhunska. To je samo rešitev za mame. Poleg tega je bila cena nizka, uspelo nam je dobiti 3 v 1 na delnico.

Alina, 32 let (Moskva)

2) “Mi smo udobni, prijetni in zabavni! Hvala za kokon, zdaj uživamo življenje vsak dan. "

Natalia, 23 let (Obninsk)

3) »Otrok je bil po rojstvu zelo nemiren, ni dobro spal. Naš pediater je svetoval, naj kupi kokon za dojenčke. Naročite komplet: kokon, odejo, košaro za prevažanje, dodatno blazino za blazino in ortopedski vzglavnik. Kakovost je super! Zelo so bili zadovoljni. Nikoli nisem mislil, da bi lahko prišlo do takega učinka zaradi spremembe položaja v sanjah. Zdaj nas ne more zbuditi tudi sosedov udarec)) "

Irina, 29 let (Moskva)

4) »Naše fotografsko poročilo! Imam kokon, kakovost je odlična! Hvala! "

Julia, 24 let (Moskva)

5) »Naše odrešenje, čudežna kokon! Rodili so se malo pred časom, se obnašali nemirno (((V porodnišnici so svetovali, naj dobijo anatomsko kokon, da bi stabilizirali normalen razvoj masika. Zdaj ima Serezhenka globok in globok spanec, redko se obnaša in rad komunicira z mamico in očetom! Svetujem vam, da kupite.

Cocoon za novorojenčka - je potrebno?

Pozdravljeni vsi :).
Vzpela sem se v spletne trgovine in iskala dober set za otroško posteljico in nenadoma naletela na kokone za novorojenčke. Začel sem brati o njih, zaključek - veliko pozitivnih povratnih informacij od mame, pravijo, v teh zapredkih dojenček spi bolje, ker njemu

ni prijetno spati po bližnjem sorodniku materinega trebuha v velikem ležišču, kokon pa popolnoma rešuje ta problem, ustvarja udoben omejen prostor. In lahko otroka varno spravite v posteljo z mamo in očetom in se ne bojite, da bo oče, ki je utrujen od dela, pritisnil ali zadržal otroka v spanju, ker kokon obdaja malčka. In v prvih mesecih življenja, na priporočilo zdravnikov, so novorojenčki spali na boku, postavili blazino pod hrbet - in potem je kokon velik pomočnik, ker ima te blazine okoli robov).

Na splošno, prednosti morja, od minusov, verjetno samo ceno (čeprav lahko najdete možnost proračuna). Zdaj še vedno proizvajajo različne vrste teh zapredkov, in nekdo se šiva... (vendar nisem šivilja, ta možnost ni zame).

Ne bi zavrnila tako čudovite naprave, če bi sodila po ocenah, je vprašanje drugačno, ali res potrebuje ta kokon, kot pravijo na internetu?

Cocoon za dojenčke?

Uporabljamo. Od rojstva. Otrok je spal popolnoma (bolje kot brez njega zdaj, očitno je bil bolj udoben). V 3,5-ih letih je prenehala spati ponoči, ko je začela spati na svoji strani in se vrtela, v kokonu pa res ni delovala.
Zdaj ga uporabljamo, da gremo na obisk (otrok še ne sedi 5 mesecev) in pogosto se hranim z njim.
Seveda pa se odločite, ali jo potrebujete približno šest mesecev ali ne. Osebno ne obžalujem.

Pysy: sinovi najboljšega prijatelja so spali v kokonu veliko dlje skoraj leto ali več. Še posebej v problematičnih trenutkih odstavitve in zob.

Ali je kokon škodljiv za otroka?

Dekleta, zdravo! Povejte nam, kdo je uporabil kokon. Ni škodljivo za otroka, za oblikovanje hrbtenice? Dobri ljudje so dajali vzvod, nekaj je zaskrbljeno zaradi nejasnih dvomov, kot vedno) V mreži so samo pozitivne ocene!

Objavljeno 3. november 2015, 18:34

63 pripomb

Ravno nasprotno) je zelo koristno)

Lizarina 4. november 2015, 00:52

kaj pa hrbtenica? ker otrok ni ravno tam?

Torej on leži v njem na trdni površini), potem pa, kako je hrbet ukrivljen z lokom, je zelo uporaben - glavna stvar je, kje leži na površini) glavna stvar ni greben in grbasta površina) ni na petih mestih, ampak gladko)

Dibrova 3. november 2015, 18:53

In kako je lahko škodljiva?) To je priročno, to je gotovo!

Catherine 4. november 2015, 13:25

v trebuhu dojenčkove matere je hrbtenica mehkejša in v zvitem položaju (lok), je to potrebno, da se otrok pravilno razvije do 9 mesecev (v želodcu) in je morda še vedno potreben za nekatere nevrologije.

OlyaDenya 4. november 2015, 13:29

in nato v enem dnevu stikalo klikne in otrok potrebuje samo ravno površino)
plus v rokah matere (kjer je tako malo najboljše) ni ravno

Catherine 4. november 2015, 13:33

dejstvo je, da stikalo ne klikne, in otrok se postopoma prilagaja življenju, in če mu ustvarjate pogoje, kot v maternici, potem mu bo ta prilagoditev trajala dlje.

Ptasha 3. november 2015, 19:03

Ne, ni škodljivo. Ravno nasprotno. Mega right stvar)

SvetlanaKot 3. november 2015, 20:12

Uživali smo. Super stvari. Zelo priporočam. Seveda ni škodljivo.

Olgamitik 3. november 2015, 21:38

In kaj je to?

smile_86 3. november 2015, 22:43

++1. slišite sebe. šel na google.

Anastasia 3. november 2015, 21:55

Ne more biti škodljivo. Ampak tega nismo uporabili, ker so moji otroci poletje, za nas je vroče.

ata_2008 3. november 2015, 21:59

ampak moja dotsya ga nekako ni res ljubila.

Catherine 3. november 2015, 23:32

Vem, da so ga izmislili za prezgodaj rojene otroke, ker Položaj telesa v njej je blizu položaja v maternici in pomaga pravilno rasti. Toda zakaj se rodi v otrocih? razvijati se morajo in ne biti v materničnem položaju, prav tako upočasnjujejo razvoj. zakaj je potrebna? in lahko povzroči škodo, ne more biti veliko uporabljena (nekateri zapredki se lahko uporabljajo ne več kot eno uro, pri dolgotrajni uporabi pa se deformira hrbtenica)

Lizarina 4. november 2015, 00:50

Tukaj in skrbite za hrbtenico!

Katarina kot otrok se razvija med spanjem? V načrtu telesne dejavnosti?

Catherine 4. november 2015, 10:48

Anastasia, nenehno se razvija, pravzaprav tudi))) in med spanjem je enako. vsi biološki procesi med spanjem se nadaljujejo, rastejo, rastejo močneje, obnovi se živčni sistem, kosti (vključno s hrbtenico) strdi. Ne želim, da bi hrbtenica v procesu "fiksacije" zavzela intrauterino lego, ker je to lokasto pozicija. Predstavljajte si svojega triletnega otroka s hrbtenico, ki je prepognjena s pol kolesom. Predloženo? Kaj se počutite v tem trenutku, ne da bi tukaj napisali celotno predavanje (vse te trenutke lahko najdete na internetu, samo iskanje na pediatričnih spletnih mestih in ne v klepetalnicah in klepetalnicah). potem boste čutili bolečino v hrbtenici. otrok se mora premakniti, tako kot odrasel, v sanjah, se prevrniti, premakniti noge in roke. To je ista oseba kot ti, samo malo. Sami boste lahko spali v enem položaju in se zbudili brez nelagodja? Samo otrok ne more opisati svojih občutkov.
Dejstvo je, da sodobna pediatrija ne verjame, da je zaprtje novorojenčka v plenici abrazija preteklosti, ki ovira razvoj novorojenčka. Da, za mame je lažje, toda otrok ni boljši. Kokon je bil narejen za nedonošenčke, da bi odraščali kot maternica, a otrok, ki je bil rojen pravočasno, je drugačen, ne potrebuje kokona, preprosto je za svojo mamo (ne za otroka), samo zasluži denar za svojo prodajo. to je vse. Vse bi moralo biti pravočasno. Vsak mesec, vsak teden in prvič, tudi vsak dan, ima otrok svojo stopnjo razvoja. kokon je intrauterino življenje, ni ga treba nadaljevati, ko je otrok tri mesece živel zunaj maternice. Zakaj? Ne boste plazili po svojih lisicah, vsaj za šest mesecev za vas je to res.

Dibrova 4. november 2015, 13:41

Catherine, če sistematično povzroča takšne reakcije pri ljudeh (upam si trditi, da se to dogaja tako pogosto, ne samo na forumu, ampak tudi v življenju), je vredno razmisliti, zakaj?

Catherine 4. november 2015, 13:42

Anastasia, nisem postavil diagnoze. kje je diagnoza? kopiraj moje besede in odgovor, o diagnozi in o nevljudnosti!

Catherine 4. november 2015, 13:47

Takšno reakcijo sem povzročil samo v vašem življenju, menite, da bi morali razmisliti tudi o tem! Še enkrat ponavljam, da so vse besede zaznane samo skozi vašo notranjo moralo ali amorilnost, jezo ali prijaznost itd. jezni-vidi jezo, zasmehuje - vidi nevljudnost, tudi če preprosto razloži načela delovanja neke stvari, kot je "kokon".

Catherine 4. november 2015, 10:51

"dizni" je "življenje")))

Catherine 4. november 2015, 13:49

samo, da veliko ljudi kupuje veliko stvari po načelu "sosed ima in moram," in dejstvo, da ima sosed indikacije za to, medtem ko drugi nimajo takih znakov - niti ena duša ne misli o tem!

Catherine 4. november 2015, 13:49

Vso srečo vsem! Naj bodo vaši otroci zdravi!

Imajo usmiljenje nad otrokom, za dober razlog v vseh in povsod povedo o trdi površini in posebno pozornost namenjajo togosti ležišča v jaslih, dnu v vagonih in zibelkah. Mislim, da je ne smete uporabljati samo zato, ker je to in je le laži. imho

Marina 4. november 2015, 16:15

Cool stvari. Kupili smo in nismo obžalovali, odnesli v porodnišnico, nato so zdravniki tekli, da bi ga pogledali, ker so slišali le, in še nikoli niso videli. Mnenja zdravnikov so bila zelo potrebna in koristna stvar.

Ne verjamem, da bi zdravniki lahko rekli "zelo potrebna in koristna stvar" vsi zdravniki pravijo, da potrebujete ravno trdno površino, in če otrok podriguje? Kje bo ta množica? Bog ne daj pah-pah-pah. Koristno je le 5 minut.

Lizarina 4. november 2015, 20:11

Vidim, da so mnenja razdeljena. Hvala dekletom za odgovore, prisegam, ker se tega ne splača. Toda ponavadi menim, kot nekdanji zdravnik, da se mi očitno ni treba ukvarjati s tem.

Selena88 4. november 2015, 22:25

Ne bi uporabil! Otrok bi moral ležati na srednje trdem otroškem ležišču! Kupili smo ga iz kokosa, sprva spi brez vzglavnika in po mojem mnenju sem tako dobro spal))))
Zdaj ima že svojo najljubšo blazino, toda vzmetnica je enaka. Oh, kako vedno prosi za svojo posteljo))

Cocoon za preglede zdravnikov novorojenčkov

Plenice z ježkom - pregled in fotografije se ponašajo z SwaddleMe.

Prosim še eno pohvalo o mojem nakupovanju otrok. Drži mojo teto. Šele zdaj razumem ženske, ki ne morejo mimo otroških pripomočkov kakršnega koli namena. Tukaj je tako čudovita plenica z ježkom, pred kratkim sem napolnila garderobo male nečakinje. Imenuje se ovojnica za povijanje z Velcro SwaddleMe, ki jo proizvaja podjetje Summer infant. Takoj, ko sem za otroka poskusil novo stvar, sem takoj obžaloval, da sem kupil samo eno. Zaman me je bilo strah.

Ovojnica za povijanje zadrge - pregled in fotografija.

Teden dni po rojstvu mojega vnuka sem izvedel za obstoj povojev. Ko sem moral iti na internet za nasvet - kaj storiti, če otrok predmete na plenice. Mučimo se, vendar ne zaspi, dokler ne spusti peresa. Ali ne bomo naredili koncesij in jih izpustili. Toda tudi pri tistih, ki so odprti, dolgo ne spi, se začne stresati, prestrašen je in kriči. Na enem od matičnih forumov sem dobil razpravo o poletni spreminjajoči se ovojnici. In zdaj sem se naučil, da se zdaj ne izkaže.

Ali imamo kakšne zapredke za otroke? SP: srečanja

Mislim za novorojenčke tipa ko * kon se * bi iz re * dk * astl ali analogi? Ali v prijaznem lahko kdorkoli vidi? In še eno vprašanje) Nismo rodili nikogar v 7. porodnišnici ?? Kako je? Mnenja so zelo sporna. Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore))

shnyaga za novorojenčke. Nosečnost in porod

Obstaja več izdelkov za novorojenčke, ki so se potopili v mojo dušo, vendar ne vem, ali so potrebni ali ne: 1.Kontakt za novorojenčke: http://mothercare.ru/?id=146id1=2003 2. Stanje za spanje: http://mothercare.ru /? id = 146id1 = 2004 3. Čarobna plenica: http://mothercare.ru/?id=146id1=1307 Kdo razmišlja o teh položajih?

IMHO, nobene od teh stvari ne bi smeli kupiti pred dostavo.
1. zapravljanje denarja.
2-3. Videti, kaj je otrok.

čudežna plenica nas je rešila. Nikoli se nisem naučil, kako se vleči, da se ne vrnem nazaj v petih minutah. Še posebej ponoči se je izkazalo, da so hemoroidi.

in odstavek 2 se na splošno ne priporoča za uporabo.

Najmanjša Za novorojenčke. SP: srečanja

Kmalu se bo rodil vnuk :))) no, ne kmalu. Vendar pa je čas, da se pripravimo.. Kakšen nasvet imate, če vzamete Saaaamooe Little Romper z vrhom ali brez njega? Kulirka tkanina, runo, nekaj drugega?

Vzmetnica za povijanje in še vedno v vprašanju o kokonu. SP: srečanja

Ali kdo zbira od nas? Nekaj ​​cene na internetu za košček pene z oljno platno me preseneti. In še kdo je uporabil kokon? Zanimajo me osebni vtisi. Spominjam se, da je bila oglaševana ob rojstvu starejšega, toda tudi takrat je bila cena prostora in služi do 4 mesece. Zopet je naletel na ozon.

Novorojenček - delite izkušnjo! Dojenček od rojstva.

Dekleta, prosim svetujemo strokovnjaku GW, ki bi lahko prišel domov in mi povedal vse kar je mogoče. Skrbi me, da se motim in ne vem veliko. In če petdnevni otrok v ustih potegne peresa in jih sesa, ali to pomeni lačen? Še eno tako vprašanje, kupil COCOONaBABY, vendar otrok joka v njem in ne želi lagati. :-( In priporočam, prosim, dober stolp - slišal sem, da je to udobna stvar, vendar ne vem, katero naj izberem.

Plenicni zapredki. Nosečnost in porod

Dekleta, dober dan. Želim, da bi v državah pelene zajemalke, zdaj imajo zaloge za velikost za novorojenčke na 18 $, da bi eno sekundo kot darilo, poglejte v oddelku popustov. Druge je mogoče naročiti, vendar so brez popustov. Ampak od mesta lahko naročite samo prek posrednika v državah, in obstaja minimalna plača za 100 $. Edina dostava je zdaj iz držav je dolga, zaradi novoletnih praznikov (: [link-1], pišite v dnevnik, bom napisal vse!

Tukaj so mi bile všeč.

Obvestite nevrologa za novorojenčke. Drugi otroci

Obvestite nevrologa za novorojenčka. Sestro mojega moža so prestrašile grozljive nedoslednosti v razvoju. Zbrani mož jih je pripeljal do študije. Študije so pokazale, da je vse normalno. Prinesel sem dokumente temu zdravniku. ki se je ustrašila. Pogledala je in rekla, da ta mol ne pomeni ničesar za pijačo nootropnega zdravila, kot preventivni ukrep. (.) Ne razumem ničesar, razen če so predpisani kot preventiva? Skratka, svetoval sem jim, naj se posvetujejo z drugim strokovnjakom.

Otroški Cocoon. Nosečnost in porod

Dekleta, ki so uporabila ta čudež? Vrzi pregled pliz.

Novorojenček: ležati in črpalko. Kaj kupiti, razen za vrtec.

. V zadnjih letih so maserji začeli uživati ​​v fizioriatorjih - to so bolj stabilne napihljive kroglice v obliki arašidovega oreha ali osmice. Vse te žogice so večnamenske. Ženska lahko med nosečnostjo in po porodu uporabi to žogico za lajšanje napetosti ledvenega hrbta in kasneje, ne da bi odšla od doma, za fitnes. Ko je otrok star tri ali štiri mesece, po odobritvi zdravnikov in pod nadzorom specialista za fizioterapijo ali masažnega terapevta, starši začnejo uporabljati kroglice za "otroški fitnes". Otrok trenira mišice, uravnovesi, usklajuje, dobi edinstveno doživetje in različne občutke, povezane z novim dojemanjem okoliškega prostora. Več kot enkrat sem slišal od staršev laudatory odes fitball, ko je to preprosto in preprosto.

Otroška posteljica: kaj je notri? Vzmetnica, plenica, pozicioner.

Jaslice proti regurgitaciji: zakaj vzemite en konec žimnice

Mnenja o bolnišnici na GKB №7 v Moskvi. Dojenček od rojstva.

Dekleta, napišite recenzije o bolnišnici pri 7 GKB. Zainteresirani za sklenitev pogodbe. Načrtujemo rojstvo svojega moža. Vprašanja: 1. Koliko je stala zavarovalnica? 2. Ločite generična polja? 3. Želim povratne informacije o zdravniku (FULL NAME) 4. Katere teste naj dam možu?

Otroška posteljica: kako kupiti primerno za vas in otroka.

Otroška posteljica za novorojenčka: kaj iskati pri nakupu

potrebujejo povratne informacije o zdravniku. Drugi otroci

Dekleta, povejte mi, prosim. Z bližnjimi prijatelji je mlajši sin malo čuden. Po njihovem mnenju je prišlo do nazadovanja. govoril - zdaj ne govori. ne odgovori vedno na ime. ne izpolnjuje zahtev. fant je 2,5. Dolgo časa ga nisem videl in ne morem reči, kako težaven je ali resničen problem. diagnoz v odsotnosti težko določiti. so zaskrbljeni. Pediater namiguje na avtizem. Poslal sem jih, naj preverijo govorice (grejo tisti dan), potem pa so mi svetovali, naj otroku pokažem Natalijo Simashkovo. povej mi kaj.

Ocene staršev o kampu "Konstelacije".

Zelo smo veseli, da od staršev ob prihodu iz kampa dobimo dobre in tople povratne informacije. Ponosni smo, da se naši otroci, ki se vrnejo iz tabora, manj časa preživijo na televiziji in računalniških igrah ter se prijavijo po lastni volji v ustvarjalnih krogih in športnih klubih, zanimajo pa nekaj novega in koristnega. Recenzije so objavljene z dovoljenjem tistih, ki so jih napisali. Nekateri starši so poslali svoj kontaktni e-poštni naslov. naslove in / ali tel. in ste pripravljeni odgovoriti na vsa vaša vprašanja o nas. *** Hčerka gre.

EtnoArt plašč "kokona" - pregled. SP: srečanja

Vzel je plašč "cocoon" češnje barve. Velikost: 42-44. Običajno nosim 42 velikosti. Seje me svobodno, toda hotel sem, da ta model predlaga nekakšno "vrečko"). Kakovost je odlična, tanka, brez konice, barva je nasičena, pri temperaturi + 8-12 g. glede na moja čustva. Hvala organizatorju za kakovostne predmete in dober odnos do udeležencev. Fotografije z meritvami, ki jih zanima, v albumu.

Potrebujemo povratne informacije o zdravnikih Kopanev Y. in Chuvirov G.N.

Mogoče je nekoga obravnaval Kopanev Yuri Alexandrovich (pediatrični gastroenterolog v Gabrievki) in imunolog Gennady Nikolayevich Chuvirov (imunolog)? Svetovali so mi, da se obrnem na njih glede atopičnega dermatitisa.

dekleta, ki uporabljajo kokon? Otrok od rojstva do enega leta

Ne razumem, ali smo ga že prerasli? (Teža 7, višina 63, nimamo referenčne točke več mesecev. V kokonu bi moral otrok ležati kot kokon :) In imamo noge, ki potrkajo ven. Je čas za odhod? Naša, cena je lepa in dve strani

Skakanje ni pri roki. Zibelka, ležalnik, gugalnica - kaj izbrati?

Baby bobber pregled

Optimizacija in materinski kapital. Bo um zmagal?

Tiskovni mediji še naprej razpravljajo o možnosti optimizacije proračunskih izdatkov s kapitalskim programom za materinstvo. Ta program velja do konca leta 2016 in predvideva dodelitev družinam, ki so rodile drugega in naslednjih otrok, sredstva za izboljšanje stanovanjskih razmer, izobraževanje otrok ali za financirani del pokojnine matere. Zdi se, da je po tem, ko je vlada zavrnila možnost omejitve tega programa (ki je sledil ustreznemu predlogu Ministrstva za gospodarski razvoj), mogoče.

Motilium pri regurgitaciji. Otrok od rojstva do enega leta

Dekleta! Ko se nekaj zgodi z nami, takoj za nasvet. Imamo 3,5 mesece, podrigujemo se, to se zgodi celo uro po hranjenju, ko močno napredujemo, se zgodi samo tako. Predpisan motilijev sirup. Prebral sem navodila, napisano je, da so otroci, mlajši od 5 let, prepovedani. Nekdo je to že predpisal? Povej mi kako biti?

Swaddling otrok je sodobna možnost.

Matryoshka plenica (plenična kokona z zadrgo) je ovoj za povijanje z zadrgo z dvema ključema in trak z metuljem. Novorojencu daje občutek udobja in varnosti, poenostavlja postopek ovijanja. “Pampusiki je kot mama v tumu!” Komercialna ponudba za odpiranje Značilnosti Matrix Gnezdeče lutke Pampusiki elastična majica s kakovostno petje srednje gostote pomirja in vam pomaga udobno spati varnostno zaponko, ki jo priporočajo pediatri 5 možnosti.

Otroška posteljica: zibelka, zibelka, otroška posteljica - kaj izbrati?

Postelja za novorojenčka: postelja ali matična postelja

Laktaza-baby-kako dolgo traja? Dojenje

Pred mesecem dni je zdravnik sumil, da so LN, opravili teste za ogljikove hidrate - rez-tat 0,75. Izpuščen Laktazu-dojenček z dvema kapama. 3 r / d. Zdaj se kozarec konča, zdravnik, ki je opravil imenovanje, je izginil, novi pediater (25 let po inštitutu) je bil presenečen, zakaj ga dajemo. In kaj storiti, ne vem. Nadaljujte s pitjem, zmanjšajte odmerek in prenehajte jemati. Zdi se, da se je stol normaliziral, vendar je bil 2 dni zelen. Skupaj z laktazo sprejemamo Primadofilus. Zdi se, da v internetu berem, da se postopoma odpoveduje. Mogoče.

Res potrebujem podporo.. SP: sit-rounds

Prvič pišem tukaj. Ne zame, prosim, za eno dobro osebo. Naš novoletni uslužbenec je prišel v neprijetno situacijo, zaradi česar sta bila zlomljena dva vratna vretenca. Zdaj so poklicali, danes bo operacija. Kamere so zelo potrebne, razmere so zelo resne. Vem, da so čarobni.

Kaj misliš, Cocoonababy iz Rdečega gradu? Nosečnost in porod

Dekleta, zdravo! Toda kdo lahko to reče o taki stvari? Zdi se, da je tako ergonomska, da je novorojenček v njej zelo udoben, da je v njej podoben materinemu trebuhu, kolike te ne mučijo, celo naši ortopedski kirurgi ne prisegajo in dejstvo, da otrok ne na svoji strani, ne strašno, ker Njegova glava je dvignjena, tako da, če se bo zvit, se ne bo zadušil. In na splošno, čudež tehnologije! Na začetku je bil izumljen za nedonošenčke, vendar je bil uspešno uporabljen.

Bebinos - ne za nos. Otrok od rojstva do enega leta

Tudi ta problem nam ni zdržal - Kolya je začela kolike: (in gaziki, no, ko se napne, kriči, a ne more vdreti. Masaža nam je pomagala, seveda, ampak včasih je ne bi mogli pomiriti zaradi spreminjanja vremena. Nisem ga uporabil pri starejši osebi, toda od takrat sem od znancev slišal veliko dobrih recenzij o tem zdravilu in sem ga spet kupil, vendar je lekarna priporočila drugo zdravilo - to zelo Bebinos..

Zdravniki so povedali, da lahko avtogrom. Avto

Zdravniki so povedali, da lahko nosilec za dojenčke drgne novorojenčka (s trakovi), toda zame to ni razlog, da ga ne uporabljam. Kdo ima kakšno mnenje in ali so bili takšni primeri

O nošenju nahrbtnika. Trakovi, kenguruji in drugi

. 12.11.1999 15:17:40, Ani Z trdim hrbtom. Z gumbi povsod, tako da je otrok manj lenobran, z dvojnimi trakovi, če je gumb razveljavljen. Ampak samo, ali pozimi potrebujemo kenguruje? 15.10.1999 15:38:25, Ani Nosila v kenguruju od meseca (naša hrbta ni bilo zelo težko). Videti je, da so vse novorojenčke tako. Ampak vam priporočam, da kupite ne kenguruja, temveč lastnika. Ker kenguru ni za dolgo (naša Malasha je stara že 5 mesecev. Noge so zaradi sile težo ženiljske), sijajni nosilec pa je star do 2 leti (in bolj udoben in cenejši). 10/16/1999 20:38:13, Inna Natančen vzorec in opis šivanja je v "Fashion Magazine" št. 4 Moskva 1988. 24.2.2000 1:51:23, Yevgeny Bolj uporabno je tisto, kar otroku omogoča, da se pritegne čim bližje.
. Kot rezultat, sem kupil kengurushka, v kateri se lahko otrok prenaša vodoravno, se je izkazalo, da je zelo udobno, vse je bilo narejeno okoli hiše. Torej me je odpeljal na šest mesecev, dokler ni plazil. In zdaj mu vse ni zanimivo :-). 7.5.2000 16: 55: 4, Nastyusha In zakaj je zdravniško dovoljenje? Za nas, nasprotno, pravi zdravnik, pravi, da je zelo koristno, če obstaja kakšno neopazno subluksacijo sklepa, potem bo prišlo na svoje mesto in dejansko. Prijetno sem kuhala v kenguruju (za njim je bila Ženka) in brala z njim in v trgovini. Neobičajno na prvi. Če ne bi bilo našega delovanja, ki bi bilo dlje - potem sem se vse ustrašil, vključno z dejstvom, da bi v pol sedečem položaju pritiskal na shovčika. 6.5.2000 20:28:54, NatashaV Sling je bolj priročen in služi dlje. Hrbet ne boli. 8.5.2000 7.

Opomba mlada mama. Del II. Nakupovanje za novorojenčka

. Ja, in pediatri pravijo, da voda suši kožo dojenčkov. Pediatrična medicinska sestra je odobrila robčke Haggis in Pampers. Uporabili smo oboje. Zadovoljni. Kupili smo škatlo s prtičkom, namočeno v otroško kremo, in poskusili čistiti, navlažiti, z oljem pšeničnih kalčkov, ognjičo in kamilico. Za novorojenčke je bolje vzeti brez dodatkov. Izberite serviete, ki so precej gosta, da se med uporabo ne razpočijo (z nekaterimi znamkami prtičkov se je to zgodilo) in mehko, prijetno na dotik, kar je pomembno za otroka. Brisanje kože z robčki, ki jih je moj otrok resnično všeč. Včasih jih zdaj uporabimo za sprehod. Tkanina Kupili smo nekaj. V jaslih, v vozičku, v garderobi.
. Izberite ogrinjalo, ki se ne ohladi (položite roko na njo in postane toplo pri roki). Baby je tako lepše in bolj zdrav. Načeloma lahko dobite z 1 ogrinjalo, če že imate mizo z oljem, in boste šli na sprehod, oblečeni v nepremočljivo nepremočljivo plenico. Torba za nošenje otrok - "Kangaroo". Brez nje sem. Mnenje pišem o ocenah prijateljev. Prednosti: udobje, preprostost, počutje miru - otrok je vedno z vami. Več možnosti za premikanje kot z vozičkom, roke po sprehodu ne »padajo«. Lahko greste v trgovine, muzeje, razstave, zdravstveni dom, bazen, brez strahu, da se bo nekaj zgodilo z vozičkom. Baby tesen, n.

Zbogom, srček, tresem se. Izbira zibelke.

. Hkrati pa imajo več kot ugodno ceno - od 4.000 do 7.000 rubljev, odvisno od modela in konfiguracije, ki vključuje baldahin in stojalo zanj, mehak »odbijač«, vzmetnico. Toda ovalna postelja SLEEPI (Stokke) za novorojenčka postane sama zibelka. V ta namen so med seboj povezani le skrajni deli postelje (brez njenega srednjega dela) in dodane so noge s kolesi. V prihodnosti se zibelka z dvoposteljno posteljo sestavi iz zibelke, ki se nato spremeni v kavč. Ko bo postelja prenehala uporabljati po namenu, spet razume in se obrne.

Kako izbrati posteljico. Nakupovanje za novorojenčka

. Nekateri mislijo, da zdaj le v tujini postelje iz naravnih materialov. To ni tako - domača industrija proizvaja veliko lesenih otroških posteljic. Ni vse tisto zibelko, ki niha Udobno in prostorno ležišče - idealno. Poleg tega mora imeti dve ravni. Višina postelje za novorojenčka ni pomembna. Medtem ko je bolje, da postelja ni zelo globoka, je veliko lažje, da otroka postavite brez zbujanja. Ko otrok odrašča in začne vstati, je globina postelje že pomembna, tako da mali človek, ki pozna svet, ne more padati iz njega. Razdalja od zgornje tirnice do vzmetnice v najnižjem položaju mora biti vsaj.
. Na odeji za dojenčke je treba nositi opran, gladen, lahek odeja. Potrebovali boste dve prevleki za odeje in dva spodnja lista ter tri ali štiri manjše zgornje plošče. Listi so lahko bombaž, flanela, frotir. Tkanina mora biti mehka. Škrobna otroška posteljnina se ne splača. Vzglavnik Otroci, ki so mlajši od zdravnikov, ne priporočajo ali prepovedujejo spanje na blazini. To je škodljivo za nerazvito hrbtenico otroka. Dojenčki potrebujejo ravno površino. Če ste že tako nemirni, da vaš dojenček spi brez vzglavnika, potem pod glavo večkrat položite zloženo plenico ali prtiček, samo to mora biti zelo mehka tkanina. Odeje. Ena lahka odeja in tanka volnena odeja. V

Espumizan ali planteks? Otrok od rojstva do enega leta

Virgin, pomagaj mi ugotoviti. Kaj je bolje od kolike in gazikov? Prebral sem in razumel, da se popolnoma različna zdravila razlikujejo v delovanju. Plantex iz kolike Espumizan iz plina. Vaše misli? Plantex International ime: Plod komarčka (Foeniculi fructus) Skupinska pripadnost: Antispazmodični opis učinkovine (INN): Plod komarčka Dozirna oblika: zrnca za pripravo peroralne suspenzije [za otroke], olje za peroralno dajanje, rastlinske surovine.

Cocoon za preglede novorojenčkov

Sporočilo lendos »Pon Jun 04, 2012 11:13

Pozdravljeni, dragi uporabniki foruma)! Čakamo na hčerko sredi julija in sem sedel za lopate na forumih v iskanju kaj kupiti, kje kupiti in zakaj)? Na eni od mest sem naletel na takšno stvar, kot je ergonomska čarovnica za otroka
http: //xn--80akogvo.xn--p1ai/img/001/00. inya-2.png

Povej mi, prosim, je bil to nekdo? In če je bilo nekaj, kar ste bili zadovoljni z njim?

Sporočilo od Yulia Shubina »Pon Jun 04, 2012 14:46

Vzmetnica za otroke Rdeči grad Ergonomski Cocoon (vzmetnica) "Cocoonababy" za novorojenčke - ocene

Negativne ocene

Za začetek je prvi otrok spal samo na sodih in pred rojstvom drugega, ko je začel presenečene kritike, kupil to kokon, prekleto (kot je zapisano v navodilih je otrok spal le na hrbtu in v njem preživel veliko časa. Vzel sem jo na ročaje za hranjenje, masažo, kopanje, položil na trebuh, ampak vse noči in dan sanje je bila v njej, zaradi tega je bila glava ravno! Zelo! In sem mislil, da je taka oblika do 2 meseca, dokler nisem opazil Srodnik je bil takoj odstranjen, vendar je bila navajena spati na hrbtu in prišla je do mene kupili smo posebno blazino, vendar glava sploh ni spremenila oblike!: (Pili smo in D3 in ves čas hodili po soncu, hodili veliko. Na splošno smo zdaj stari 5 mesecev, najdemo na internetu D3 kalcij za dojenčke, Moje mnenje je, da je namenjeno dojenčkom, ki niso polnopravni, ali da kupijo otroka, medtem ko so budni in to je za 20-30 minut do 2-3 mesecev, če upoštevate njegov strošek, potem.. na splošno presodite sami, škoda je, Takšnega pregleda še nisem srečal, ko sem razmišljal o nakupu. O dobrem da, otrok je dobro spal v njem, vendar otroci do enega meseca in tako spijo skoraj ves čas, in vse je odvisno od narave otroka, ta kokon ni zdravilo! Če je dodatnih 10-15 tisoč, potem kupite, vendar kontrolirajte obliko glave)

Na žalost niso imeli niti časa, da bi posneli fotografijo tega zanimivega nadomestka za posteljo, ampak so ga čez teden dni vrnili v trgovino.

Kupil kokon na številnih pohvalil preglede na internetu in pregledi prijateljev. Otroka je prvi mesec mučil kolik in dejstvo, da je cocoonababy ustvarjen tako, da lajša kolike (proizvajalčeve trditve in spet naši prijatelji). Kupljen, moj sin je bil približno dva tedna. Noben otrok ne uživa, je kategorično zavrnil ležanje v kokonu. Ne glede na to, kako so jih poskušali naučiti, je bilo vse brez namena. Vredno je reči, da je sin aktiven že od rojstva in mu ni všeč togost gibanja, skoraj ni se povijala.

Seveda je zanimivo tudi kokon. Oblika naj bi namreč olajšala odvajanje plina, kakovost materiala pa je odlična.

Med drugim sploh sploh ni bilo, zato potreba po kokonu, kot v varnem prostoru, ni bila potrebna, če bi spali skupaj. Nekdo se hrani v kokonu, vendar ga sploh ne morem predstavljati. še vedno pomemben stik matere in otroka pri hranjenju.

Drugo pomembno dejstvo je, da je otrok imel gube in prvi mesec je šel na ovratnik. in kokona in ovratnik nista združljiva, ker se pojavi nevarnost zadušitve.

Na splošno ni bilo nobenih pritožb na sam izdelek, vendar ni ustrezal našemu otroku. Aktivni otroci verjetno ne bodo uživali. morda bo potrebno takoj uporabiti v bolnišnici, da bo otrok navajen.

Mimogrede, takoj ko se nisi boril s kolikami, je bilo malo pomoči, ki si jih pomagala, morala si samo iti skozi to;)

Prednosti:

Slabosti:

ne deluje, cena, cena dodatkov

V skladu z idejami Montessori pedagogike otroka v prvih mesecih je treba spraviti v posteljo v košari. Kot kokon sem menil, da je to sodobna izvedba takšne košare.
Vendar pa se je hčerka preprosto zbudila, ko smo spali in jo spravili v kokon.
Uporabite ga kot ležalnik - ga peljite s seboj v drugo sobo. Prav tako je dobro, da ga pustite v naknadni hranjenju - nekaj togosti zagotavlja manj agilno vedenje.
Med regurgitacijo se je izkazalo, da je precej varno.
Nakup ni za nas uresničil glavne funkcije in se je izkazal za neuporabnega. Vsi otroci so različni - verjetno bo nekdo bolj primeren, vendar ob upoštevanju visokih stroškov izdelka in stroškov listov - to je najbolj neuspešen nakup za nosečnost.

Prednosti:

Slabosti:

Drage, zmedeno

Za rojstvo sina so nam dali čepico, tako da sem ga že od prvih dni postavil tja. Medtem ko je bil še vedno precej majhen, ni opazil traku, ki ga je držal, potem pa se je ta trak začel motiti z njim in postalo je neprijetno ležati. Resnično, v njem smo spali le en mesec in nato izmenično s posteljo. Zame je bilo priročno, da sem tam namestil otroka, saj je otrokova glava dvignjena zaradi ustrezne oblike kokona in možnost regurgitacije postane manj. No, udobni trakovi za pritrditev otroka. Mesec dni kasneje je otrok na žalost popolnoma zavrnil spanje. Mislim, da je to izpuščaj izpust denarja, ker taka kokon stane približno 10 tisoč rubljev. Ne svetujem.

Nevtralne ocene

Z drugim otrokom smo se odločili za nakup te kokone. Ena od blazinic je bila dovolj za nas, toda na vrhu sem še vedno položil svetlobo. Piše, da otrok v njem mirno spi od rojstva. Iskreno, po bolnišnici je otrok ležal v kokonu na moč 10 minut. Nato sem se postopoma navadila na to in tako smo lahko v njej spali približno 5 ur (za noč). Čolič ni postal manj, čeprav je bilo spet predpisano, da je anti-glikolno. Najprimernejši je v njem. Pravkar sem otroka postavil v kokos, udobno je sedela na postelji, kokona na nogah in se tako nekoliko stresla, otrok je hitro zaspal. In potem je z lahkoto postavila kokon z otrokom v jaslico. Zame je bilo pomembno, ker je bila s prvim otrokom sanje problem. Ampak, ko je dojenček starejši, manj je ležal v njem. Zato imamo dovolj kokona za 3 mesece. Za denar se izkaže, da je malo dražja za uporabo.

Na žalost je naš otrok spal v tem čudežnem kokonu manj kot mesec dni. Veliko sem prebral na internetu, ko ga mame hvalijo in se veselijo mirnega in dolgega spanca otrok. Sprva je bilo res tako, toda potem je vse prišlo do nič in ni bilo super ergonomske oblike in materiala, ki bi nadomestila matere roke in toplino.

In, kot pravijo, lahko spite do 6 mesecev, to je popolnoma individualno, naše noge so že visele v 2 mesecih in to je pod pogojem, da je gradnja majhna.

Ne verjamem, da je žimnica res vredna takega denarja, ni zagotovila, da bo otrok v njem spal in da ga ne bo treba dolgo uporabljati.

Vzel bi novo posteljico. Ker je pena pod otrokom. Imam hčerko od rojstva do petih mesecev, ko je spala. Do konca uporabe vdolbine pod težo otroka je postala veliko večja. Ne bi vedel že novorojenčka.

Moj spal in sedel je le zvezda.

Resnično si je želela kokon, ni bilo koristno. Prijatelj, preden je šel na obisk z njim, mu je res všeč.

Moj kasneje ni sedel v bivalnem stolu ali v gugalnici ((

Prednosti:

Pomaga sprostiti vrat in poravnati vrat, obdržati glavo

Slabosti:

Snore Brada je nagnjena v prsni koš

Po branju recenzij je kupil kokon. Moj otrok ima pokvarjen vrat, ki leži na glavi vzmetnice na levi strani. Potrebno bo narediti masažo, vendar je to še ena tema. V kokonu, glava leži ravno, ali pa se obrne na levo-desno, kar mi je zelo všeč, saj ne morete skrbeti (upam!) Za deformacijo lobanje. Samo vesela za vrat, upam, da se mišice razvijejo in vse bo v redu. Še nismo prišli do kolike, imamo 7 dni, zato je še prezgodaj pisati o tem. Kaj mi ni všeč je, da leži v kokonu, se mi zdi, da je brada močno pritisnjena na prsni koš (na blazini je brada daleč od prsnega koša). In! Na vdihu se je pojavilo smrčanje. Kar me toliko skrbi. Ali ta čaura škoduje nečemu, kar je odgovorno za dihanje? Seveda nihče ne more odgovoriti. Torej so vtisi zelo protislovni. O preostalih pomanjkljivostih bogastva, zato je vse podrobno opisano. Toda o smrčanju in nagibu vratu iz enega ali dveh razlogov.

Prednosti:

Slabosti:

Drage. Obstajajo nianse.

Pozdravljeni vsi! V pripravi, da bi postala mati, v pričakovanju otroka, želim izprazniti števec otroških trgovin in dobiti vse najboljše in potrebne stvari za svoje otroke!
Ko sem že imela dva otroka, me je napadla panika, saj bi se z njimi spopadla, ko bi se pojavil tretji! Potem sem se odločila, da najdem in kupim vse najlepše pripomočke za novorojenčke, ki staršem res olajšajo življenje! Eden od teh kosov je bil kokos rdečega gradu. Zelo sem bil vesel, ko sem ga kupil in se veselil njegove uporabe.
Torej, prva straža doma, takoj sem dal otroka v kokon. Zdi se mi, kot da je res udobno. Tudi v noči je začela ležati v kokonu, v njej dobro spala 5 ur zapored - sem bil zadovoljen, vendar ne vem, kako bi spala brez njega, morda enako. Bilo je zelo priročno, da se otrok roka v njem, da se kasneje ne premika in se ne zbudi.
Uporabili smo kokon za približno 3 tedne in imeli smo eno težavo. Po hranjenju otroka in ga spravil v spanec v čarobni čez nekaj časa, sem slišal dojenček začeli zaduši in dihanje, no, smo samo ležati in ni imel časa, da zaspite. Takoj podskachiv sem jo vzel v svoje roke in pustil kašelj, sem spoznal, kaj je bilo. Dojenček ni pogoltnil zadnjega dela mleka, ker je zaspala in morda ležala na boku, saj nas priporočajo v porodnišnici, da bi mleko zmanjkalo. In v kokonu, ki je dejansko ležala na hrbtu, jih je osvežila.
Po tem incidentu nisem dal več kot malo kokona in objavil obvestilo o njegovi prodaji. Oborina je ostala, bila sem zelo prestrašena. Mogoče, če se prepričaš
, da v ustih ni ničesar, ne bo varna v kokonu.
Pišejo o kokonu, da pomaga preživeti kolike - ničesar ne morem reči, ker so ga prenehali uporabljati pred nastopom kolike. Spimo skupaj z otrokom, zdaj pa spi 5-6 ur zapored in brez kokona.
No, v vročini mislim, da bo vroče.
Kokon ni deformiran in ni oblikovan, pokrov in plenica sta raztegnjena, vendar je to do prvega pranja.

Titti pecci scialoia

Na koncu je dodala, da "obstaja življenje po kokonu" :-)

Čakal sem prvega otroka in sploh nisem vedel, kaj naj pričakujem. Prestrašili so jih pomanjkanje spanja, ploska glava, nemirne roke, togo povijanje, regurgitacija, majhna oblačila, ki bi jih otrok zapletel v odejo in se zadušil, itd. Dvom v prevzem, ker lahko se izkaže za nekoristno stvar in cena je visoka, zato so praktično samo pluse:

- dober dolg nočni spanec približno 6 ur. Čez dan pa tudi bolje spi v kokonu, v jaslicah so poze nestabilne, iz tega se zbudi.

- primeren za dojenje. Ni potrebe, da držite na rokah, ne boli hrbet. Če otrok med hranjenjem mahne z rokami, jih je mogoče zavarovati z varnostnim pasom ("ožino")

- Prenesete lahko iz sobe v sobo in otrok bo vedno tam.

- če pridejo gostje, potem lahko na kolena položite kokon in sedite z vsemi za mizo. V tem primeru so roke proste.

- se lahko namesti v jaslice. Do jutra je bil kokos z otrokom še vedno pripeljan v njegovo posteljo, vendar se niso bali, da bi otroka zdrobili ali pa bi padel iz postelje.

- Ne vem o zaslugi tega kokona ali ne, toda naš otrok ni zagrabil in ni trpel zaradi plina.

- poleti v vročini ni uporabil. List pod glavo in plen otrok sta bila skoraj mokra. S hladnejšim vremenom - odlično!

- otroka je treba izvleči iz kokona, da bi zamenjal plenice. Ponoči se lahko ta preureditev končno zbudi.

- Konzervativne babice si nenehno želijo reči nekaj proti temu.) Glavne grozljive zgodbe so ukrivljenost hrbtenice in ustavitev duhovnika.

V kompletu so kupili nadomestni list (2 je dovolj) in kokobeg. Kokobeg se ne uporablja, ker ponovno zanj v juliju in avgustu je bilo zelo vroče. In potem se mu ni zdelo bolno - otrok je odraščal.

Za tiste, ki se bojijo kupiti bu zaradi "uničenja" ali "spominskega učinka". Zapletka nima tega. Če jo razstavite, lahko vidite, da je osnova kos penaste gume z kupolo :). Nato je penasta guma pokrita s prvo blazino. Je vodoodporna in pralna. In že na drugi blazini za vzmetnice - tukaj je, da je v obliki otrokovega telesa. Več teže - več povešanje posteljnega lista. Po pranju pa se spet zniža na prvotno velikost.

Bila je zelo strah pred začetkom trenutka, ko se bo morala znebiti kokona. Otrok ni dobro spal na ravni površini zaradi učinka "padajočih rok". Za zamenjavo nove naprave, kupljene pri Red Castleu - zamenjava vzmetnice. Lahko se uporablja kot adapter po kokonu in pred posteljo. Za razliko od kokona ima ravno površino, vendar je stranska podpora za roke. Otrok tudi dobro zaspi na tem blazini. In bolj priročno za širjenje na trebuhu.

Zdaj na splošno kayfushka. Otroka kupim, dve pesmi Erosa Ramazottija pred spanjem, nahranim, položim v posteljico, vklopim mobilni telefon, povsod ugasnem luč. Otrok šteje ovce na mobilni, dve, tri in spi :)

Cocoon prodan za 1 dan!)

Verjetno se bo moj pregled začel s stavki kot vsi drugi, kot sem videl dovolj te kokone, medtem ko sem bila noseča, hkrati pa sem želela kupiti tudi svojega bodočega otroka. No, to je bilo to. Videl sem oglas za kokone, presenečen sem bil, kakšen čudež je bil, začel sem se zanimati. Na internetu sem našel video posnetek dekle, ki ga je uporabljala, seveda ga je pohvalila, da se ne morem držati naravnost, razumel sem, želim ga in to je to. Ampak to se je izkazalo, da ni tako preprosto, živim v Belorusiji v Minsku, in jeseni 2014 se je izkazalo, da je problematično, da ga kupim, sem našel samo rabljeno, in potem za 190 $. Mislil sem, da je ta cena previsoka za rabljeno kokon. Zdi se, da si premisli, da kupi, vendar ne. Sprememba odločitve, ko je bil rojen otrok. Izkazalo se je, da je bil moj otrok nemiren, slabo spal, komaj spal čez dan, zbudil se je vsakih 15 minut. O kokonu sem prebral, da naj bi povečal število spancev in spoznal sem, da ga potrebujemo.

In potem je prišel dan, ko sem v rokah držal ta čudežni čep. Toliko mi je bilo všeč, da sem ga razvozlal in dal otroka, da bi videl njegovo reakcijo. To sem storil prvi. Toda otrok je ležal 3 minute in začel jokati, začel prositi za pisala. In potem sem spoznal, da nič ne bo nadomestilo maminih rok! Toda pri tem naša uporaba kokona še ni končana. Bilo je nekaj pozitivnega in nekaj negativnega. Začnimo s kritiko. Proizvajalec piše, da kokon pomaga umiriti otroka, ne strinjam se! Če je otrok zaskrbljen zaradi nečesa, ga ne bo tolažilo nobeno čepko! Tudi proizvajalec piše, da otrok v kokonu leži pod določenim kotom in praktično ne izkrivlja. Tudi moj otrok je v kokonu, tudi brez kokona. Prav tako pišejo o kokonu, da zmanjša Moro refleks, strah, da se v njem otrok počuti kot v materinem želodcu, itd. Enako je zapisano o običajnih tesnih pihanih, domnevno tudi vse to. Tukaj, na primer, podjetje Rdeči grad proizvaja Miracle Blanket Pleneno odejo, ki potrošniku obljublja, da poveča količino spanja, da se otrok v njem počuti udobno, da zmanjša pojavnost takšnih refleksov kot jeza, Moro refleks in tako naprej. Zdi se, da so stvari povsem drugačne, vendar opravljajo isto funkcijo. Takoj pride do sklepa, da proizvajalci ničesar ne zamislijo, tako da naivne mame kupijo vse za svoje otroke. Po branju kup mamo, ki so uporabljali zapredke, sem praktično opazil isti plus za vsakogar: primerno je nositi kokon okoli stanovanja. Da, bilo je primerno, da sem ga nosil z otrokom. Toda! To lahko storite brez njega! Otroka je primerno prenašati v običajnem avtomobilskem sedežu, ki poleg funkcije sedeža avtomobila opravlja tudi funkcijo ležalnika, enoto za hojo v vozičku in celo otroški stol za hranjenje. Seveda pa ni tako udobno ležati v otroškem sedežu kot v kokonu. Zdi se, da je udobno v kokonu, vendar je v njem vroče, če je temperatura v prostoru več kot 20 stopinj nedvoumno vroča in še bolj poleti. Tudi otrok hitro raste iz kokona, ko se je izkazalo, da je majhen 4 mesece. In potem smo se odločili, da se mu poslovimo in prodamo. To je bilo storjeno zelo hitro.

Kakšne so prednosti, ki sem jih pri sebi uporabil pri uporabi kokosa: 1) Prijetno je nositi okoli apartmaja iz sobe v sobo (ne glede na to, kako! Ampak to lahko storite brez njega!) 2) Bilo je priročno, da živimo otroka v kokonu na naši postelji in se ne bojimo, da otrok se izloči iz njega (v kokonu otrok varno leži v luknji, vendar je to le dokler se otrok ne obrne); 3) Otrok je v kokonu vedno v čistem in sterilnem okolju z blazinicami, kar ni mogoče reči o posteljnini na posteljah ali zofeh, ki niso vedno oprane z otroškim prahom; 4) Osebno mi je bilo zelo priročno, da sem otroka zavrtel in se uspaval v kokonu, pred pojavom kokona sem ga naredil na blazini s kavča, prav tako pa je bil odličen.

Načeloma so to vse prednosti, ki sem jih opazil z uporabo kokona. Bi svetoval nikomur? Prej NE, kot da! Seveda, če kokon stane 40 dolarjev na silo, bi svetoval vsem! Ampak $ 180 - $ 200 je predrag za redno penasto gumo z luknjo za otroka na kupu.

Torej, kupite ali ne kupite kokone, izbira je vaša!

Pozitivni pregledi

Z rojstvom mojega prvega otroka so bile moje sanje in mirno preizkušen. Pozabil sem, kako sem prej spal - otrok je pogosto kričal, prestrašil svoje roke. Sčasoma je vse to minilo, toda ko se je rodil drugi otrok in se je začelo isto, sem se odločil kupiti pohvalno žimnico. Težko je bilo verjeti, da bo ta vzmetnica rešila situacijo, vendar ničesar ni bilo mogoče storiti. Že drugi ali tretji dan se je število tantrumov zmanjšalo, noči pa so se umirile - samo bi se zbudile, da bi jedle. Po mojem mnenju je to odličen izum!

Uživali smo. Stvar je le super! Hčerka je v njej dolgo in dolgo spala. Uporabili so do 5,5 mesecev... in zelo mi je bilo žal, da takih zaponk za starejše otroke ni. Počutila se je tako udobno v njem, da ni niti poskušala prevrniti strani. Upam, da bom kmalu imel nečake, zato nikomur nismo dali našega kokona. Takšna stvar potrebujemo sami)))

uporabljali smo ga tudi), je tudi dojenček spal dolgo časa, še posebej shranjen, ko je prišlo do kolike, otrok je spal na meni ali na kokonu) bilo mu je zelo prijetno, zlahka je obrnil glavo od ene do druge, sledil mi je. ima mobilni telefon in verjetno bi lahko lagal kakšno uro zdaj), če ne zna poizkusiti, potem sem ga postavil v kokon, 5 minut in vse je narejeno))) zdaj smo v njem vse manj in se samo poskuša prevrniti in začne prisegati, da Ne deluje))) če vprašanje ni v ceni, potem vam svetujem, da si ne morem niti predstavljati, da brez storiti! zelo priročna stvar) nečakinja (9 mesecev) tudi rad leži v njej, čeprav ne za dolgo)

Pustite povratne informacije o tej jasli. Po mojem mnenju je to le čudežna naprava, saj jo je po navodilih priporočljivo uporabljati 3-4 mesece, vendar smo se morali z njo družiti tudi kasneje, le pod nadzorom, seveda, in samo med budnostjo, hčerka pa ji sama ni dala. prikorm, zelo priročen - otrok in ne sedi, in ne laži, in nagib telesa je pridobljen, kot bi moral. Medtem je bila le še en dan in je spala. Niti drugi ni obžaloval, da je bil kupljen

V notranjosti te postelje je pena, izšita iz kosov, da ji daje želeno obliko, pena je prekrita z elastično mrežo na vrhu, nato pa je na vodoodporno bombažno prevleko z zadnjo stranjo oljne krpe pritrjeno, na njega je pritrjen valjček iz penaste gume, ki naj bo pod nogami otroka, prekrit z istim omočen material, na vrhu pa še en primer debelega elastičnega bombaža.

Uporabili smo ga in res mi je bilo všeč, udobno kavon za mojo hčerko, primerno za mene - prva 4 meseca sem nosila stanovanje okrog sebe, bila sem v kuhinji - moja hčerka je bila v kokonu ob mizi, v dvorani - ob kavču, v otroški predpražniku v bližini dvorane - ob kavču, v otroški predpražniku ob tleh, tudi v kopalnici je nekajkrat. Kupili so v Moskvi, nisem se nikjer srečal z nami, izbral sem m / w zibelko in kokon, in nisem obžaloval, da sem kupil kokon, v njem je otrok bolj udoben kot v zibelki in je bolj mobilen.

Tek z volkovi

Imeli smo. Izvirnik Všeč mi je. Otroci so spali z zadovoljstvom. Ne vem za kolike, jih nismo imeli. Toda dejstvo, da se ne trudite, da bi podrigali, ne podrigli, ne skrbi nenadoma otrok na hrbtu in podriguje. Hkrati je na hrbtu, vendar je možnost nejasnosti zadušitve pri bruhanju nič.

Prednosti:

Zmanjšuje tveganje za kolike

Slabosti:

Cena, vendar se lahko uporablja

S prvim sinom je utrpela kolike. Zato so se temeljito pripravili na rojstvo drugega, ki se imenuje »oboroženi do zob«. Med zdravili proti kolikam je bila blazina Cocoon. Veliko ljudi piše, da v njih dobro spijo otroci. No, ne vem, ne strinjam se. Moja edina tam se je razveselila. Prebral sem vse informacije o teh zapahih proizvajalcev, preglede. In poskušal uporabiti "v skladu z navodili." Otrok naj bi spal samo med svojimi dnevnimi sanjami. Ker moj otrok v njem ni kategorično spal, sem ga čez 15-30-minutno vitalnost položil na žimnico, ker sem se bala sploščiti zadnji del glave (berem negativne kritike, ampak, kot pravijo, "predznanje pomeni oboroženo" ). Ali se je spopadel s svojo glavno nalogo? Ne morem zanesljivo odgovoriti, ker smo uporabili tudi Bobotik. Toda otrok je bil "velik", ko je bil na žimnici. Naključje ali ne - ne vem. Če pa pomislite na masažo trebuha s kolikami, poleg neposrednega božanja, s pritiskanjem nog na trebuh in v tem ležišču otrok vedno leži z rahlo dvignjenimi in stisnjenimi nogami, zato, čeprav ne 100%, še vedno prispeva k lažjemu odvajanju gazikijev. in s tem zmanjša kolike.

Preden sem drugič postala mama, sem prebrala veliko različnih recenzij o novih stvareh, ki so se pojavile v imenu olajšanja vsakodnevnega življenja naše matere. Na obzorju sta se pojavili dve stvari: žimnica in 4 mama mamaroo gugalnica.

Oba in druge stvari, raje, pripadajo premium segmentu Pribluda za novorojenčke in mnenja o otzovik mestih so razdeljena.

Skupaj z ženskami s preferencami pri uravnavanju cenovnih parametrov sem se odločil poiskati analogno vzmetnico. Izbira padla na žimnico "yawn", Chelyabinsk tovarne.

Odločila se je, najti v svojem mestu, družinskim članom napovedala želje o darilih za rojstvo. Sorodniki, ki so obrnili celo mesto, z obžalovanjem so sporočili, da v mestu ni žimnice, in so nam dali mobilni telefon.

Ko sem se odločil - "nimam sreče", sem prenehal razmišljati o vzmetnici, še posebej, ko sem prišel iz porodnišnice, sem odlično spal v svoji zibelki in potreba po vzmetnici se je zdela sama po sebi izginila, kot ščipalo z otrokovo popkovino.

Moj mož je dobil potrdilo v elitni trgovini za otroke za 10 tisoč rubljev, ki je čakal na mojo pripravljenost za prvi nakupovalni izlet.

Po dveh tednih življenja je imel moj otrok kolike. Za tri noči brez spanja me je zmedla želja po nasmehu in šali, padajočem od izčrpanosti, svojega moža sem prosila, da potovanje pripelje do moje babice in pojdi v trgovino, da bi dobila kakšen stol, ki bi mi omogočil spanje.

In zdaj otrok na babica, smo v trgovini, razumemo, da so cene v njem Achtung, je mogoče kupiti nepotrebno za 10 tisoč ruskih, vendar je smiselno. Nekateri drsniki so v območju 3-4 tisoč. In tukaj vidim žimnico. Cena je 13.900.

Razumem, da je na internetu 10.000, vendar razumem tudi, da imamo potrdilo za 10.000 rubljev in da nas bo stalo 3900. Izgubili smo 15 minut in se odločili: vzamemo.

Po istem dnevu smo kupili otroško mamaroo gugalnico.

Torej bom malo pogledal naprej in rekel: zaenkrat sem bolj zadovoljen s kokonom kot z gugalnicami. ali ne jaz, ampak naše hčere.

Danes je otrok spal v njej celo noč, zbudil se je "jesti". Sinoči, ki je ležal v njej dve uri, je bil dvakrat užitek in prokakalis. Odločili smo se, da je zaradi pravilnega in stimulativnega prebavnega položaja otroka.

Ampak swing podjetje 4 mame še nismo razumeli. Morda še vedno majhna)))

Ne prihranite denarja, navsezadnje je žimnica dobra stvar, medtem ko se veselimo samo drugega dne

porodniški dopust je čudovit čas) Pripravljala sem se na pojav otroka, brala različne članke, poslušala seminarje, obiskovala otroške trgovine. In seveda, mimo kokona za otroke iz rdečega gradu. To je čudovit francoski izum, ki je bil prvotno razvit za nedonošenčke, kasneje pa so prilagodili vzmetnico za dojenčke. On ima veliko prednosti, otrok je zelo udobno v njej, glede na dejstvo, da je prvi mesec otroka je skoraj stalno spi, se ne zbudi, ni potrebe, da swaddle, ni težav z regurgitacijo. Dojenčka se lahko premika po stanovanju in ni treba vsakič zbežati v sobo. Toda ko je prišel k nam nevrolog, pri čemer je upošteval, kako so bile prizadete rojstva in posledice, nam je po pričanju določila terapijo in pod glavo naredila poseben čebelnjak, od tistega trenutka pa smo se morali ločiti od kokona (iz lastnih izkušenj bom povedal, da sem definitivno prepričan. takšno žimnico (samo originalno!), celo za 4-5 mesecev, če vaše finance omogočajo! Ampak samo, če vam zdravnik to dovoli.